Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам Алфа 146 и търся мнения и препоръки :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: Искам Алфа 146 и търся мнения и препоръки

Първоначално публикувано от ALF_146
    Първоначално публикувано от kalfa146
    ... Като разход по подръжката Ford-a ми излиза по скъпо, ала като возия, визия и удоволствие от карането Alfa-та печели.
    Какъв ти е форд-а?
    Ford Fiest - врати 3 броя, 1.4 Z-tech 16V 97г.
    '97 Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Sraaaaa
      146 е добър избор. 1,7 16V боксер май е най-добрият двигател. За икономии изобщо не си и въобразявай. Италианските двигатели си лапат и това е. В София ако си на газ те чака 12-13 (то и бензин е така) литра на 100км в най-добрия случай...
      Това си е съвсем нормално за София
      <<<<< 146 >>>>>

Comment

Ланчиите също са интересни, но някак много ръбати ми се струват
        <<<<< 146 >>>>>

Comment

Re: дд

Първоначално публикувано от ALF_146
          Първоначално публикувано от Gho5t
          според мене не слагай газ : )...... нз нали си зимаш алфа да се возиш бързо а на газ се губи кефа смисал щом искаш да се возиш икономично си земи корса 1.2 и с резервоар си минаваш 1000 км : ))))
          Та може да се направи на газ да върви повече отколкото на бензин. Разхода се дига естествено, а излиза по-тънко от бензина. Рендето го бях направил да върви както на бензин и пак излизаше почти два пъти по-тънко Това, че на газ се губи мощността е мит ако е добре сложена газовата
          1 фр който е с 155 беше с газ вървеше му като на бензин и му харчеше 20тина на 100 и никак не е по ефтино : ) иначе твоя воля а иначе невярвам на газ да варви повече от бензин пак и да е по икономична : )
          Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Working...
          X